A Gödöllő Táncegyüttes újabb sikerei


Az elmúlt évekhez hasonlóan „Dunán innen, Tiszán túl" címmel Kárpát - medencei gyermek- és ifjúsági tehetségkutató versenyt hirdetett a Borsodi Magyar Közösségek Szövetsége Mente Egyesület, melynek célja a tehetségek felkarolása mellett a művészet és a magyarság értékeinek népszerűsítse a fiatalokkörében. A verseny több helyszínen zajló fordulóit áprilistól májusig szervezi meg a Borsodi Magyar Közösségek Szövetsége Mente Egyesület és társszervezői. Ezekről kategóriánként és korcsoportonként egy-egy induló juthat tovább a döntőbe.

A 2015. május 16-án, Nagykovácsiban rendezett versenyen arany érmet kapott Balogh András és Pelekh Hanna, a Gödöllő Táncegyüttes 2 növendéke. 

A 2015. május 15-16-án rendezett V. Országos néptáncverseny kaposvári helyszínén szóló kategóriában Kerekes Balázs és Wágner Melinda magas tánctechnikai tudását díjazta a zsűri.
A verseny célja az alapfokú néptánc oktatásában a legjobb eredményeket elérő növendékek megismerése, az előadói és improvizációs képességeiknek felmérése, továbbá az oktató- nevelő munka színvonalának mérése, értékelése, tehetségkutatás.

A 2015. május 16-án, Sopronban rendezett országos szólótáncversenyen Wágner Levente és Pertis Katica 3.helyet értek el és egy különdíjal is jutalmazták őket, amit a legstílusosabb táncelőadásért kaptak!