Programok

The Easy Babies

Jazz est
Jegyár: 3000 Ft
Eladható jegyek tipusa: Csak ülő helyekMűvészetek Háza Gödöllő
Királyi Váró
Esemény kezdése: 2019. 02. 28. (csütörtök) 20.00
2x30 perc, 1 szünettel

Hadiállapot a Szving fronton!

Hiánypótló, friss, üde és - nem utolsó sorban rendkívül - színvonalas! Talán ezekkel a szavakkal lehetne legjobban jellemezni az idén startoló szving triót a The Easy Babies-t!
Az idei év egyik szenzációjának számító ének együttes rögtön teltházas koncerten mutatkozott be, ahol repertoárjukban XX. század eleji és 40'-es évekbeli dalokkal kápráztatták el a nagyérdeműt.
Az autentikus katonaruhába bújt lányok fiatal koruk ellenére nem ma kezdték az éneklést. Gyermekkórusokon, énekversenyeken, majd tehetségkutató műsorokon keresztül vezetett útjuk egészen odáig, hogy mára a The Easy Babies szving együttes tagjainak mondhatják magukat.
A csapat azonban nem csak egy egyszerű szving trió, hiszen nevüket a 2. világháború egyik leghíresebb századáról az Easy Companyról kapták, melynek hírhedt Screaming Eagle felvarróját a lányok is magukon viselik.
A The Easy Babies koncertjein szeretné felidézni azokat az önfeledt pillanatokat, amelyeket a háborútól szenvedő lakosság, vagy éppen a katonák élhettek át a világháború csendesebb időszakaiban egy-egy korabeli rádió sláger, vagy koncert által.A változtatás jogát fenntartjuk.

Hasonló programok

REMEKMŰVEK GÖDÖLLŐN 2019/2020 - családi hangversenybérlet

4 kortárs és klasszikus komolyzenei koncertet tartalmazó bérlet

Jegyár: Diák, nyugdíjas: 10.300, normál 12.400
Rafael Márió Trio

Jazz Klub

Jegyár: 3000 Ft, jegyértékesítés hamarosan.
Remekművek Gödöllőn – TRADÍCIÓK – ÚJ ÉRTÉKEK

Remekművek családi hangversenybérlet 19/20. I. előadás

Jegyár: 3 300 Ft
SOUND of SILENCE

HORGAS ESZTER fuvolaművész, FALUSI MARIANN énekesnő és a ClassJazz Band koncertje

Jegyár: 3 500 Ft